Introductie

Zet je eerste stappen naar effectieve online verkoop met het Basis Funnel Pakket van Redinggo. Perfect voor startende ondernemers en kleine bedrijven die hun online conversies willen verbeteren. Dit pakket biedt een gestroomlijnde aanpak voor het bouwen van je eerste sales funnel, afgestemd op jouw unieke doelstellingen en doelgroep.

Wat Je Kunt Verwachten

Strategie Sessie

  • Een persoonlijke consultatiesessie om jouw doelen, doelgroep, en aanbod helder in kaart te brengen.

Funnel Ontwerp

  • Ontwikkeling van een basis sales funnel structuur: landingspagina, bedankpagina, en een e-mail follow-up sequentie (tot 3 e-mails).

Implementatie

  • Setup van je funnel met behulp van toonaangevende tools zoals ClickFunnels of Leadpages.

Basis Conversie Optimalisatie

  • A/B testing van je landingspagina om de effectiviteit te maximaliseren.

Training

  • Praktische training om je te leren hoe je de funnel zelf kunt beheren en basisanalyses uitvoert.

Prijsstelling

Jouw investering voor het opzetten van een solide basis voor online verkoop: €1.000.

Waarom Kiezen Voor Het Basis Funnel Pakket?

Dit pakket is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die klaar zijn om hun online aanwezigheid en verkoop te boosten, maar wellicht nog niet klaar zijn voor complexe of geavanceerde funnels. Bij Redinggo begrijpen we dat elke ondernemer uniek is. Daarom bieden we een gepersonaliseerde benadering, gericht op het leggen van een stevig fundament waarop jouw bedrijf kan groeien en bloeien.

Begin Vandaag Met Groeien

Geïnteresseerd in het verhogen van jouw conversies met een effectieve sales funnel? Het Basis Funnel Pakket van Redinggo is de perfecte plek om te beginnen. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een succesvolle online verkoopstrategie.

Samen met Redinggo kun je rekenen op een aanpak die jouw specifieke behoeften begrijpt en adresseert. Laat ons je helpen om jouw digitale marketing naar het volgende niveau te tillen. Jouw toekomstige succes begint hier!

Welke diensten biedt u aan?
Hoe kan ik een consultatie aanvragen?
Met welke industrieën werkt u samen?