Introductie

Maak een vliegende start met jouw online aanwezigheid met het Basis Web Presence Pakket van Redinggo. Speciaal samengesteld voor MKB en startups die hun eerste stappen zetten in de digitale wereld. Dit pakket biedt een solide basis met een op maat gemaakte website, basis SEO, en social media setup om jouw merk op de kaart te zetten.

Inbegrepen in het Pakket

Website Ontwerp en Ontwikkeling

  • Een volledig op maat gemaakte Webflow website met tot 5 pagina's, inclusief een homepage, over ons, diensten, blog, en contactpagina.
  • Responsive design voor een perfecte weergave op desktop, tablet en smartphone.
  • Basis SEO-setup voor verbeterde vindbaarheid in zoekmachines.

Basis Sociale Media Setup

  • Aanmaken of optimaliseren van tot 2 sociale mediaprofielen, afgestemd op jouw merk en doelgroep.
  • Een eenvoudige handleiding voor het creëren van impactvolle sociale media content.

Basis Training

  • Een 1 uur durende virtuele trainingssessie over het effectief beheren van jouw Webflow website en introductie tot digitale marketing.

Prijsstelling

Zet jouw digitale voetafdruk voor een prijs variërend van €1.200 tot €2.500, ontworpen om jou een vliegende start te geven zonder de bank te breken.

Waarom Kiezen Voor Het Basis Web Presence Pakket?

In een tijd waar online zichtbaarheid essentieel is voor elk bedrijf, biedt het Basis Web Presence Pakket van Redinggo een kosteneffectieve oplossing om jouw merk online te lanceren. Van een professionele website tot een strategische aanwezigheid op sociale media, dit pakket is ontworpen om jou de essentiële tools te bieden voor succes op het internet.

Zet Vandaag Nog Je Digitale Stappen met Redinggo

Klaar om jouw merk online te laten groeien? Het Basis Web Presence Pakket is jouw startpunt voor een succesvolle en duurzame online aanwezigheid. Neem contact op met Redinggo en laat ons jouw digitale transformatie begeleiden. Met onze expertise en jouw passie zetten we samen de stappen naar online succes.

Jouw digitale reis begint hier, met Redinggo aan jouw zijde. Laat ons samen werken aan het versterken van jouw online aanwezigheid en het bereiken van jouw zakelijke doelen.

Welke diensten biedt u aan?
Hoe kan ik een consultatie aanvragen?
Met welke industrieën werkt u samen?