Introductie

Versnel je online aanwezigheid en stimuleer betrokkenheid met het Engagement en Groei Pakket van Redinggo. Ideaal voor ondernemingen klaar om hun merk te versterken en hun digitale voetafdruk uit te breiden. Dit pakket biedt een alles-in-één oplossing, van geavanceerde websitefuncties tot een doordachte sociale media strategie en visuele branding.

Inbegrepen in het Pakket

Geavanceerde Website Features

  • Ontwikkeling van een uitgebreide Webflow website met tot 10 pagina's, inclusief een blog voor contentmarketing, getuigenissen, en een indrukwekkende portfolio of case study sectie.
  • Integratie van een boekingssysteem om het maken van afspraken te vereenvoudigen.
  • Diepgaande SEO optimalisatie, van keyword research tot on-page SEO en Google My Business setup.

Sociale Media Strategie en Contentkalender

  • Een op maat gemaakte sociale media strategie, afgestemd op jouw doelgroep, om de interactie te maximaliseren.
  • Een gedetailleerde contentkalender voor een maand, inclusief creatieve content ideeën en een schema voor regelmatige posts.

Basislogo en Branding Pakket

  • Ontwerp van een professioneel logo en een basis huisstijl die overal consistent wordt doorgevoerd, van je website tot je sociale mediaprofielen.

Prijsstelling

Investeer in de toekomst van jouw merk met een pakketprijs variërend van €3.500 tot €6.000, afhankelijk van de specifieke behoeften en functies.

Waarom Kiezen Voor Het Engagement en Groei Pakket?

Dit pakket is perfect voor bedrijven die hun online merkidentiteit willen verfijnen en de interactie met hun doelgroep willen intensiveren. Met Redinggo's expertise in zowel technische ontwikkeling als creatieve contentstrategie, bieden we een holistische aanpak voor jouw digitale groei.

Begin Vandaag Nog met Jouw Groeireis

Ben je klaar om jouw digitale aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Het Engagement en Groei Pakket van Redinggo is jouw springplank naar succes. Neem contact op en laat ons je begeleiden naar een sterkere merkidentiteit en grotere online betrokkenheid.

Laat jouw merk schitteren en bouw een loyale gemeenschap op met Redinggo. Jouw pad naar significante groei en engagement begint hier, met ons aan je zijde om elke stap te ondersteunen.

Welke diensten biedt u aan?
Hoe kan ik een consultatie aanvragen?
Met welke industrieën werkt u samen?