Client

Kiekebob

Date

April 15, 2022

Services

Website

View site

Projectbeschrijving Kiekebob door Redinggo

Projectnaam: Kiekebob
Opdrachtgever: Robert Dragman

Hey daar! Bij Redinggo hebben we onlangs het toffe project 'Kiekebob' afgerond voor onze klant, Robert Dragman. Robert is een gepassioneerde sportfotograaf die een slick website nodig had waar hij niet alleen zijn foto's makkelijk kon uploaden, maar waar zijn klanten ook zonder gedoe die mooie momenten konden kopen. En ja, natuurlijk moest dat met iDEAL kunnen, want zo doen we dat in Nederland.

Uitdagingen op het veld:
Zo'n platform vinden was geen makkie. We zochten naar iets dat niet alleen een zee van foto's kon huisvesten, maar ook nog eens soepel werkte met iDEAL. Veel platforms bieden mooie galerijen, maar strooien roet in het eten als het aankomt op onze vertrouwde Nederlandse betaalmethode. Dat was even een hoofdbreker!

De winnende strategie:
Na veel scouten en testen, hebben we gekozen voor PhotoDeck. Waarom? Omdat PhotoDeck ons precies gaf wat we nodig hadden: een flexibel platform dat niet alleen makkelijk is voor Robert om zijn sportieve shots te uploaden maar ook een fluitje van een cent voor zijn klanten om die te kopen.

Doelpunten gescoord:

  • Makkelijk uploaden voor Robert: Hij kan nu zonder zweet op zijn voorhoofd zijn nieuwste sportfoto's online zwieren.
  • iDEAL betalingen? Check! Klanten shoppen nu hun favoriete foto's en betalen gemakkelijk met iDEAL.
  • Exclusieve mappen delen: Speciale klanten krijgen VIP-toegang tot exclusieve fotoalbums. Net dat extraatje voor die speciale touch.

Bij Redinggo zijn we trots op het resultaat. Niet alleen hebben we een platform neergezet dat klopt als een bus, maar we hebben ook Robert's dagelijkse workflow een stuk lichter gemaakt. En zeg nou zelf, dat is toch het mooiste doel om te scoren?

Klantgetuigenis:
Robert is over de maan met zijn nieuwe website. Zijn klanten vinden het geweldig hoe makkelijk ze nu door zijn foto's kunnen bladeren en hun aankopen kunnen doen. En Robert? Die kan niet stoppen met glimlachen elke keer als hij weer een nieuwe batch foto's uploadt zonder gedoe.

Ben je ook op zoek naar een weboplossing die net zo uniek is als jouw project? Duik dan in de wereld van Redinggo, waar we meer doen dan alleen websites bouwen. We creëren ervaringen. Tijd om jouw project naar het volgende niveau te tillen? Let's chat!

icon