Client

New Futiristic Minds

Date

April 15, 2022

Services

Website

View site

Projectoverzicht: Surinaams Goudmuseum door Redinggo

Projectnaam: Surinaams Goudmuseum
Opdrachtgever: New Futuristic Minds - Gladys Roberts

Welkom bij weer een glinsterend projectverslag van Redinggo! Deze keer pakten we een project aan dat net zo schitterend is als het klinkt: de Surinaams Goudmuseum website. Onze opdrachtgever, Gladys Roberts van New Futuristic Minds, zocht een webpartner om niet alleen een website uit de grond te stampen, maar ook om het museum digitaal op de kaart te zetten met een frisse huisstijl en logo.

Uitdagingen & Oplossingen:

  • Geen Huisstijl: Een van de eerste uitdagingen was het gebrek aan een bestaande huisstijl. Geen probleem voor ons creatieve team! We hebben een basislogo en huisstijl ontworpen die de rijke geschiedenis en toekomstvisie van het museum weerspiegelen. Een solide fundering voor zowel de huidige als toekomstige website.
  • Website & Architectenwedstrijd: De hoofdmoot van het project was de ontwikkeling van een website die niet alleen basisinformatie biedt maar ook als platform dient voor een architectuurwedstrijd. Hier wilden we het inschrijvingsproces en emailverkeer automatiseren, zodat deelnemers zich moeiteloos kunnen inschrijven en op de hoogte blijven.

Hoogtepunten:

  • Automatisering: Inschrijvingen en communicatie verlopen nu vlekkeloos, dankzij de door ons geïmplementeerde automatiseringssystemen. Deelnemers aan de wedstrijd kunnen zich inschrijven en ontvangen automatische updates en informatie via e-mail.
  • Een Solide Basis: De basiswebsite staat als een huis, compleet met alle noodzakelijke informatie over het museum en de aankomende wedstrijd. Het is de perfecte opstap naar de tweede fase van de websiteontwikkeling, die in 2024 gepland staat.

Vooruitblik:
Met de fundering nu stevig gelegd, kijken we uit naar de tweede fase van dit project. Het Surinaams Goudmuseum staat nu niet alleen fysiek, maar ook digitaal op de kaart, klaar om zowel de lokale gemeenschap als internationale bezoekers te verwelkomen.

Bij Redinggo zijn we trots op het werk dat we hebben verricht voor het Surinaams Goudmuseum. We hebben niet alleen een functionele en esthetisch aantrekkelijke website neergezet, maar ook een merkidentiteit gecreëerd die de unieke geest van het museum uitdraagt. En dit is nog maar het begin. Stay tuned voor de volgende fase, waar we de digitale ervaring van het Surinaams Goudmuseum naar nog grotere hoogten zullen tillen!

Heb je ook een project dat schreeuwt om een creatieve en technologische touch? Bij Redinggo zijn we er klaar voor. Laten we samen iets geweldigs bouwen!

icon