Client

Insight Studio

Date

June 1, 2022

Services

Design, Illustration, Art

View site

Projectverslag: Landingspagina Retraite Herontdekking Horizon door Redinggo

Projectnaam: Landingspagina Retraite Herontdekking Horizon
Opdrachtgever: Being Sadar - Ference & Ivory

Hey, avonturiers en ontdekkingsreizigers van de innerlijke wereld! We zijn super enthousiast om jullie mee te nemen achter de schermen van een van onze meest verfrissende projecten tot nu toe: de landingspagina voor de Retraite Herontdekking Horizon, opgezet voor het inspirerende duo Ference & Ivory van Being Sadar.

De Uitdaging:

  • Ons doel was duidelijk: creëer een betoverende landingspagina die niet alleen de essentie van de retraite vastlegt, maar maak het ook supersimpel voor deelnemers om zich aan te melden en hun plek te reserveren. Oh, en dat alles moest naadloos koppelen aan Webflow en een shop voor de kaartverkoop via iDEAL. Piece of cake, toch?

Onze Oplossing:

  • Kaartverkoop Integratie: Na wat speurwerk hebben we WeTicket gekozen voor de kaartverkoop. Waarom? Voordelige percentages en een vlekkeloze integratie met Webflow – precies wat we nodig hadden om alles soepel te laten verlopen.
  • Automatisering na Aankoop: Zodra iemand zich aanmeldt en betaalt, zorgt onze slimme automatisering ervoor dat ze alle benodigde info ontvangen om hun reis naar zelfontdekking te starten.

De Landingspagina:

  • De landingspagina zelf is een oase van informatie, waar potentiële deelnemers alles kunnen vinden wat ze moeten weten over de retraite. Met een intuïtieve lay-out en duidelijke call-to-actions, is aanmelden zo gepiept.

Hoogtepunten:

  • Naadloze Integratie: Het koppelen van de WeTicket shop met Webflow bleek een gouden zet. Het resultaat? Een strakke, professionele look die bezoekers moeiteloos door het aanmeldingsproces leidt.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Onze focus lag op het creëren van een gebruiksvriendelijke ervaring, zodat geïnteresseerden zonder hoofdbrekens hun weg naar de retraite kunnen vinden.

Bij Redinggo zijn we trots op het lanceren van de landingspagina voor Retraite Herontdekking Horizon. We hebben niet alleen een esthetisch aantrekkelijke pagina neergezet, maar ook een efficiënt systeem voor de kaartverkoop en klantcommunicatie. Het was een fantastische reis om de visie van Being Sadar tot leven te brengen en we kunnen niet wachten om te horen over de geweldige ervaringen die de deelnemers zullen beleven.

Klaar om je eigen project naar een hoger niveau te tillen? Bij Redinggo maken we het mogelijk. Laten we samen werken aan jouw volgende avontuur!

icon